Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой с какво гориво кара и от къде зарежда?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trustworthy
    Първоначално публикувано от Sergey_gigov
    опета в сливен е най добрия бензин
    A kak се разбира кой бензин е най-добър?
    много просто бате - динамиката на двигателя- и разхода се променят
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Аз зареждам на ЕКО-то до Орион,и съм доволен.От време на време и добавка.
      146 JTD-2000г.
      Punto 1.2

Comment

Аз с Корсата зареждах две години само на Лукойл и нямам оплаквания. С Алфа-та обаче имам проблем с оборотите на празен ход и като сипвам на Еко има значително подобрение => мисля си, че бензина им е по-добър.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
          Аз с Корсата зареждах две години само на Лукойл и нямам оплаквания. С Алфа-та обаче имам проблем с оборотите на празен ход и като сипвам на Еко има значително подобрение => мисля си, че бензина им е по-добър.
          еми явно от лукойл до лукой и от еко до еко има разлика щото пък в сливен от бензина на екото много хора се оплакват иначе готин клучодържател

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
            еми явно от лукойл до лукой и от еко до еко има разлика щото пък в сливен от бензина на екото много хора се оплакват иначе готин клучодържател
            Остави...95 на ЕКО-то Алфата ми бучи и бръмчи и гърми.....много е лош..Мислех си че колата е развалена, ама защо с ЛукОйл нямам проблеми....95, 98....всичко си е наред...
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble
              Първоначално публикувано от gaidata
              Остави...95 на ЕКО-то Алфата ми бучи и бръмчи и гърми.....много е лош..Мислех си че колата е развалена, ама защо с ЛукОйл нямам проблеми....95, 98....всичко си е наред...
              ами дати кажа разхода мие съвсем друг и ми светват лампи ....има 2 вида лукой чист и на петрол . зареждах на новия в кумлука ама несъм доволен сега си зареждам на петрол и си свиркам

Comment

Като гледам това ЕКО води в класацията. Някой зарежда ли на ЕКОто на колелото на 4ти километър в София да каже как е, че там ми е най-удобно да го тествам?
                Благодаря предварително!
                Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Ама май се бъркам, ЕКО ли беше на колелото или нещо друго, дето го ползват за шорткът за Мусагеница да влизат в квартала?
                  Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                  Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Не е ЕКО там.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Нафта от Ромпетрол, Еко, Shell, Opet, OMV - в тази последователност.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

опет

Първоначално публикувано от blabla
                        Ама май се бъркам, ЕКО ли беше на колелото или нещо друго, дето го ползват за шорткът за Мусагеница да влизат в квартала?
                        Не е Еко, Опет е и е добро!

Comment

Re: опет

Първоначално публикувано от alra
                          Първоначално публикувано от blabla
                          Не е Еко, Опет е и е добро!
                          Мерси, ще го тествам още днес, че съм на лампичка...
                          Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                          Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Съжалявам, че давам линк към форума на колегите от рено клуб, но там има списък на белите и черните бензиностанции...
                            http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=6118.0

Надявам се, че съм извинен!
                            Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Аз зарежам от Лукойл,най-съм доволна.....в ЕКО сипвам някой път 100+ много хубаво върви колата,ама мн гори и явно нещо лъжат....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

ЕКО Елда най-вече до Софияленд,от време на време В-Повер 99,и вчера заредих на Опет 98+ и съм доволен колата върви добре ОМВ вече много рядко,въобще не съм доволен
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X